Julie Berg til Helgeland Folkehøyskole

fullsizeoutput_65.jpeg

Vi er så heldige å ha fått på plass en glimrende vikar for Jeanette Elvebakk Børsheim som akkurat har blitt mamma, og skal nyte mammatilværelsen de neste månedene.

Julie Berg gleder seg til å ta fatt på jobben som linjelærer på Fitness & Helse. Her får hun brukt en av sine store lidenskaper; trening og helse. Julie har som målsetning at du som elev skal få utfordret deg selv, oppnå mål, erfare økt treningsglede og bygge gode og trygge relasjoner. I tillegg ønsker hun å fremme økt forståelse for hvordan trening og kosthold påvirker psykisk og fysisk helse.

Julie har selv vært elev og stipendiat på Hedmarktoppen Folkehøyskole. Hun er utdannet personlig trener, gruppeinstruktør og kostholdsveileder. Hun har i tillegg drevet mye med dans, er glad i å reise og i å lage god mat.

Dette året er hun elev på en bibelskole i Redding i California, men gleder seg til verdens vakreste kyst og til alle de fantastiske menneskene hun vil møte på Helgeland.

Redvald Hjulstad