Fantastisk skoletur til Uganda og Kenya

Vi er tilbake i kalde Norge etter tre uker som har varmet både kropp, sjel og hjerte.

I Uganda fikk vi møte foreldreløse barn og enker som har fått muligheten til et fullverdig liv gjennom Watoto sitt omfattende arbeid. Å bruke tid sammen med mennesker som har mistet alt og alle i livet, men som likevel er overstrømmende takknemlig for “små” ting som ballonger, en t-skjorte eller et kakestykket setter mange ting i perspektiv.

Sammen med Jan Nestvold og Make Possible fikk vi møte en familie som bodde i et enkelt jordhus og ikke engang hadde mulighet til å gi ungene skolegang. Vi fikk være med på å dele ut mat til de neste ukene, og størst av alt var det at alle barna i huset fikk dekt skolegang. Mange måtte tørke tårene da de så hvor mye det betydde for familien.

Vi har også fått oppleve ville dyr på safari, raftet på Nilen, solt oss på Mombasa Beach og badet hver eneste dag.
Afrika, du er magisk - vi kommer tilbake!

Redvald Hjulstad